Program


R.M.N.

R.M.N.

A román-magyar-német nyelvű alkotás a cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában mutatkozott be, szereplői között a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának magyar színészei is felbukkannak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 22. szerda, 17:00

R.M.N.
Színes, feliratos, román-magyar-angol-német-francia filmdráma, 125’
16 éven felülieknek!

Rendező: Cristian Mungiu
Szereplők: Marin Grigore, Judith State, Moldován Orsolya

Közeleg a karácsony. Matthias külföldről tér vissza a havasok között fekvő erdélyi szülőfalujába. A férfi aggódik fia, Rudi miatt, és minden vágya, hogy viszontláthassa egykori szerelmét, Csillát. A faluban valami megfoghatatlan nyugtalanság és irracionális rettegés honol. Amikor a péküzembe, ahol Csilla dolgozik, felvesznek két messziről érkezett alkalmazottat, felszínre törnek a korábban rejtett indulatok.

Az R.M.N.-t a román új hullám egyik legfontosabb képviselője, Cristian Mungiu írta és rendezte, aki gyakori vendég Cannes-ban: itt mutatták be az Arany Pálmát nyert 4 hónap, 3 hét, 2 nap, a Mesék az aranykorból, a legjobb forgatókönyv díját nyert Dombokon túl és a legjobb rendező díjával kitüntetett Érettségi című filmjeit is.

Ajánló


A Back to Black egy eleddig páratlan betekintést nyújt abba, hogyan vált Amy Winehouse egy csapásra híressé, és hogyan jelentette…

Az 1920-as évek Párizsában járunk. A dúsgazdag, orosz származású balerina, a legendás Ida Rubinstein társulata botrányos, határokat feszegető előadásokkal borzolja…

Színes, feliratos, amerikai sci-fi, 166’ R. Denis Villeneuve Sz. Timothée Chalamet, Zendaya

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!